Komende activiteiten

Beste Alternoten, natuurlijk is volleyballen wat ons bindt aan Alterno, maar we doen daarnaast ook allerlei andere dingen. Hieronder kunt u lezen wat er komende maand allemaal op het programma staat:

NEORCAFE
Dames 2 organiseert HET feest van februari ; altijd gezellig, voor alle Alternoten mét introducé. We hoeven niet meer te zeggen dat het een traditie is dat Dames 2 jaarlijks het carnavals evenement aangrijpt om het NeOrCaFe te organiseren. Oftewel, lekker losgaan op het Nederlands Oranje Carnavals Feest. Onze vaste DJ Casper is weer van de partij en gaat lekkere muziek draaien en natuurlijk kun je je verzoekjes indienen. Verkleed komen mag, zou leuk zijn, maar is geen noodzaak. Het gaat tenslotte om de gezelligheid. En Dames 2 weet wel hoe dat te organiseren. Uit betrouwbare bron is vernomen dat er ook weer overheerlijke cocktails geserveerd worden.

Dus kom ook op zaterdag 6 februari. Kijk eerst naar de wedstrijden die op het programma staan (17.30 uur Heren 1 en om 20.00 uur Dames 1) en begeef je daarna, met een eventuele introduce in het feestgedruis.

En als klap op de vuurpijl zal er ook nog iets van een competitie/spel zijn deze avond. Wat het is, durf ik niet te zeggen, maar dat belooft gezellig, maar zeker ook spannend te worden.

Super saturday: overheerlijke erwtensoep van onze sponsor DBS

Aanstaande zaterdag 23 januari is het weer Super Saturday en dat betekent weer lekker eten tussen de wedstrijden door. Niet de kou in naar huis en dan weer terug naar de hal. Omdat het zo koud is, hoort daar natuurlijk erwtensoep bij. Onze sponsor DBS (leverancier van de betere slagers) zal dit verzorgen. Uit ervaring weten we inmiddels dat deze erwtensoep echt, echt, echt heel lekker is. Je hoeft niet te reserveren, want er is genoeg.

Heren 1 speelt om 17.30 uur en Dames 1 om 20.00 uur.

Bingo

We dachten een keer aan wat anders, iets nieuws. BINGO. Er zijn mensen die het helemaal fantastisch vinden en er zijn mensen die het vreselijk vinden. Maar Alternoten (en hun gezinnen) die het leuk vinden om een Bingo middagje in de kantine te spelen, kunnen hun hart ophalen, want zondag 21 februari is het dan zover. Van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur zullen de balletjes door de kom rollen en wordt er om leuke prijzen gespeeld.

We gaan naar verwachting 5 ronden spelen. De kosten per ronde zijn 50 cent. Ook voor 50 cent kun je heerlijke popcorn bestellen. . Voor de mini’s is de ranja gratis; andere consumpties kunnen worden besteld aan de bar.

Neem gerust een vriend/vriendin of familielid mee.

NOJK: Nationale Open Jeugd Kampioenschappen, halve finale: 13 februari weer in de Alternohal

Op zaterdag 13 februari wordt het weer spannend. Dan worden nl. de wedstrijden gespeeld van de teams die strijden om de finale ronde. Wederom spelen de jongsten deze ronde in onze eigen hal. Beide teams, de meisjes en jongens D hebben uitstekend gepresteerd in de voorronde en zijn dus door naar deze halve finale ronde. Kom ook kijken naar hoe onze jongste Alternoten het gaan doen deze dag.

De activiteitencommissie.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 januari 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *