Heren 1 foutloos tegen hekkensluiter

Heren 1 had vrijdag in 3B een plezierig en ontspannen avondje tegen OMS (4-0). De lijstaanvoerder kwam tegen de hekkensluiter dan ook geen moment in de problemen. Trainer Lars Olav Massa gaf al zijn spelers ruim speeltijd en hoefde geen rekening te houden met de tactiek van de tegenstander of met eigen, minder functionerende spelers.

Met Mathijs Mast aan je zijde is het lekker blokkeren

Ervaring versus jeugdig talent

Het meespelen van de ervaren Mast, van Zuidam en Langendijk gaf de jeugd in het veld de nodige rust en het vertrouwen om na een gemaakte fout de volgende bal weer met vertrouwen tegemoet te zien. De jonkies konden zich dan ook continue spiegelen aan het drietal, dat natuurlijk enige jaren geleden nog op eredivisieniveau acteerde. Dit kwam zichtbaar ten goede aan het niveau van deze nog lerende groep. Zelf een hilariteit opwekkende actie van Wouter Langendijk (een sprongservice die helaas niet over maar onder het net ging), werd eigenlijk snel weer ongedaan gemaakt, waardoor ook de slotset met een vrij ruime marge naar Alterno ging.

Time-out vierde set

Programma

Komende weken zullen de mannen van Alterno nog even flink aan de bak moeten, alvorens aan het kersreces te kunnen beginnen. Eerst staat woensdag het bekerduel tegen Webton Hengelo 2, dat bovenin de derde divisie A meedraait, op het programma. Op 13 december volgt dan de thuiswedstrijd tegen SSS3, de huidige nummer twee. Het verschil op de ranglijst bedraagt momenteel drie punten, in Apeldoorns voordeel.

Uitslag 3B:  Alterno – OMS: 4- 0 (25-20, 25-14, 25-19, 25-15)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 november 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie