19e Kugel- de Weerd minikamp dag 1

Vrijdag 7 juni

De eerste dag van minikamp zit er alweer op. De begeleiders waren al vroeg in het mooie Otterlo om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor een onvergetelijk kampweekend.

Het thema dit jaar is “op de camping”. Alle begeleiders waren fantastisch gekleed, net als de kinderen.

18.40 uur, de eerste kinderen zijn er al… en dat terwijl we pas om 19.00 beginnen. Laten we het maar houden op enthousiasme en betrokken ouders. 19.00 uur, iedereen is er. Bedden opgemaakt, papa en mama een knuffel en we kunnen nu echt beginnen.

We begonnen met het verkennen van het terrein, het is ten slotte een nieuwe locatie. Daarna hebben we een promotiefilm gemaakt voor minikamp. We willen iedereen natuurlijk graag laten zien waarom ze volgend jaar mee moeten op minikamp. De filmpjes zullen we zeker met jullie delen.

Even tijd om vrij te spelen en daarna was het tijd voor het welbekende koekiemonsterspel, dit valt ieder jaar weer in de smaak. Op zoek naar 8 soorten koekjes, maar wel goed opletten voor de koekiemonsters. Wie als eerste de 8 koekjes heeft, heeft gewonnen. Dit ging super goed, bijna iedereen was de koekiemonsters te snel af.

Voor de jongste kinderen tijd voor een kampvuurverhaal en een marshmallow, de oudste kinderen spelen nogmaals het koekiemonsterspel. Dit keer was de buit van de koekiemonsters flink wat groter, aan fanatisme geen gebrek.

De jongste kinderen gingen lekker tandenpoetsen en naar bed. De oudste kinderen mochten nu ook genieten van een heerlijke geroosterde marshmallow. Daarna is het voor hen ook echt tijd om naar bed te gaan.

Lekker slapen, morgen weer een nieuwe dag!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 juni 2024 door Peter Bredenoort
Share Button