Eerste 3-0 van het jaar

Na weer een hardwerkende trainingsweek ging de reis afgelopen zaterdag naar Amsterdam. We mochten het opnemen tegen US Amsterdam. Dit was een erg belangrijke wedstrijd aangezien wij 1 plek boven US stonden. We hadden een duidelijke opdracht gekregen van onze trainer (Eric Meijer), hij nam alleen genoegen met een 3-0 of 3-1 winst. Na de vorige wedstrijd tegen US in onze eigen thuishal waar wij met 3-2 verloren hadden wij zeker nog wel wat goed te maken.

We begonnen dan ook al met strijdlust aan de warming-up  en de eerste set ging van start. We moesten op het begin nog een beetje in het spel komen, maar uiteindelijk pakte wij al een snel een voorsprong op US. We wonnen de eerste set met 25-17.

Eric Meijer

Op naar de tweede set. Nu moesten wij dit niveau nog kunnen vasthouden, en ja dat gebeurde. Ook deze set gingen we er weer vol tegen aan en konden wij afstand blijven houden van US. Ook uit deze set kwam een setwinst voor ons. We wonnen deze set met 25-16.

We waren op goede dreef en moesten dit nog even 1 set volhouden. We begonnen de derde set & het ging aardig gelijk op. Deze set ging moeizamer dan de andere 2 sets, maar wij bleven keihard vechten en achter iedere bal aan rennen. Door de vechtlust en strijd konden wij net een voorsprong pakken op US en wonnen we ook de derde set met 25-20.

HOPPA!!!! Ons doel was bereikt. De eerste 3-0 van het jaar! Dit betekent dat we nu 1 plaats omhoog zijn gegaan in de competitie en we er weer met volle goed moed en energie door kunnen naar de volgende wedstrijd. Wij spelen aankomende zaterdag spelen wij onze laatste thuiswedstrijd voor de play offs/ play outs tegen FAST om 20:00. Kom ons allemaal aanmoedigen en wij hopen u graag te zien op onze tribune.

Gina Valenti, Dames 1

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *