Samen sterk

Zaterdag 28 januari speelde Dames 4 thuis tegen Trivos Dames 1. Vanaf het begin zaten de dames er goed bij en scherp bovenop. Voor elke bal werd gegaan en er werd in het veld goed gecommuniceerd en langs de lijn aangemoedigd. Als één team werd punt voor punt Trivos bestreden. In alles liet Dames 4 zien dat ze gebrand waren op scoren en winnen. De eerste set ging gelijk op en werd tegen het einde nog even ongemeen spannend. Gelukkig hield iedereen het hoofd koel en was de eerste punt een feit: 25-22. Een lekker begin. De tweede set liep vanaf het begin lekker. Sterk serveren, goed en gevarieerd aanvallen en blijven verdedigen, we zagen een sterk spelend team, 25-16. De derde set vocht Trivos goed terug en de stand bleef lange tijd gelijk op gaan. Onze dames hielden het hoofd koel en gingen niet mee in het steekspel van de tegenstander. Alle hoeken werden goed verdedigd en de aanval scoorde punt na punt, waardoor we langzaamaan uitliepen. Met 25-18 als setstand was de winst van de wedstrijd al binnen. Wat wordt het volle winst of toch een puntje weggeven? Trivos zette alles op alles, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen. Dames 4 bleef solide spelen, zat er telkens goed bij. Serverend, blokkerend en aanvallend werd de tegenstand stukje bij beetje gesloopt. Bij een setstand van 25-21 was ook de 4e set binnen. Een mooie 4-0 winst! En eerlijk gezegd, wraak smaakte deze keer zoet. (PH)

Voor wedstijdfoto’s: klik hier