Opnieuw wint MB2 met 4-0

Afgelopen zaterdag hadden we voor het eerst sinds twee weken weer een wedstrijd. Onze tegenstander was Blauw Wit MB1, het team dat na drie wedstrijden op de laatste plek stond en nog maar 1 punt had gescoord. Vooraf waren we stiekem al zeker van onze overwinning, want na een half jaar in de eerste klasse te hebben gespeeld, was de tweede klasse stukken makkelijker. Blauw Wit kwam 5 minuten voor de wedstrijd pas binnen, dus begonnen we een kwartiertje later. De eerste, tweede en derde set wonnen we met gemak: 25-7, 25-9 en 25-12. In de eerste set werden de meeste punten gemaakt door mooie opslagreeksen. De surf pass ging nog steeds niet super lekker, maar dit maakten we weer goed met mooie smashes. Daarnaast kregen de middens van Rutger de opdracht om de stijgaanval te lopen, dit is helaas niet zo goed gelukt. Er zijn wel een paar keer driemeter aanvallen gedaan en er werd goed geblokt. In de laatste set was de concentratie een beetje weg, waardoor het toch even spannend werd. Het doel om Blauw Wit onder de tien punten te houden is niet gelukt, maar alsnog hebben we gewonnen met 25-17. Na de wedstrijd kregen we een lekkere teamschotel, omdat Rutger nog iets te vieren had. Dank je wel Rutger! Onze volgende wedstrijd is pas over drie weken. Hopelijk winnen we die ook! We zullen zien…