Missie geslaagd in Schalkhaar

Zaterdag 21 januari was het weer zover voor ons. We hadden ’s middags om 13.30 een wedstrijd tegen Avior dames 4 in Schalkhaar. Het was van tevoren nog even zoeken naar een coach, maar gelukkig wilde de vader van Daphne deze taak op zich nemen. Wij staan op de 7e plaats en Avior stond één plekje onder ons, dus we moesten zorgen dat zij geen punten konden pakken. In de 1e helft hadden we 3-2 van Avior gewonnen en we moesten onze afspraak nakomen: ‘Het beter doen in de 2e helft’.

De eerste set ging van start en het ging gelijk op, af en toe wat moeizaam en ballen die zomaar in het centrum vielen aan onze kant. Toen een serviceserie waardoor we een paar punten op voorsprong kwamen. De coach van Avior wisselde wat mensen en hierdoor kwamen we weer op een gelijke stand. Uiteindelijk wisten wij deze set met 23-25 binnen te slepen. Vol goede moed gingen we de 2e set in, maar dat verliep nog niet zo soepel. Avior had meteen al aan het begin een goede serviceserie waardoor wij 6 punten achter kwamen te staan. Toen een mooie aanval van onze kant en we konden weer door. Toch liep het niet helemaal aan onze kant. Avior pakte deze set dus met 25-22.

De derde set in en die ging ons goed af. Mooie aanvallen, passes, blokjes en rally’s. Eigenlijk verliep alles wel goed. Soms nog wat ballen die zomaar vielen, maar het was zeker goed genoeg om Avior te verslaan. Het ging in het begin nog gelijk op, maar later staken wij er bovenuit. We wonnen deze set met 15-25.

Nu kwam het aan op de 4e set, we wilden niet weer vijf sets, dus we moesten alles geven.
En dit lukte zeker. Bij ons liep het lekker en Avior had niet veel meer in te brengen. Met 2x een mooie serviceserie van Daphne en Esther, passes van Quinty en mooie smashes van onze aanvalsters sleepten wij deze set binnen en wonnen we de wedstrijd met 3-1, missie geslaagd dus!

Luna en Sanne bedankt dat jullie weer mee wilden doen en de vader van Daphne bedankt voor het coachen!
Onze volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag om 19.15 thuis tegen Hooiberg dames 1.