De kampioenswedstrijd van MC1

De laatste wedstrijd van de MC1 van dit seizoen. En wat is er dan mooier dan kampioen kunnen worden in de Alternohal. Twee sets hadden de meiden nodig, en volgens de statistieken zou dit echt mogelijk zijn.
Na weken met veel blessures waren ze eindelijk weer met een volledig team. Sanne was zo lief om wel weer te komen, voor het geval er toch uitvallers zouden zijn. Terwijl de meiden onder leiding van Rien in gingen spelen, kwam de feestcommissie in actie. Spandoeken klaar, taart en bubbels in de koelkast en natuurlijk een verrassing voor Rien. De meiden begonnen wat gespannen aan de wedstrijd. In de 1e set maakte Webton hier goed gebruik van en liet mooie aanvallen zien. Gelukkig werd deze set toch met 25-23 gewonnen. Nu was de spanning er af en konden ze gaan volleyballen zoals we van ze gewend zijn. Na een mooie serve serie van Lynn ontstond er een riante voorsprong. Op de volle tribune kwamen de camera’s tevoorschijn en iedereen begon te roepen: 1 , 1 ,1 en met een mooie opslag scoorde Claudia het laatste punt: 25-12. Ze zijn KAMPIOEN!
Met zijn allen juichen, een rondedansje door het veld en Ilonka kwam met een prachtig versierde rollator voor Rien de zaal binnen.
Daarna nog twee sets gespeeld, waar niet veel over te vertellen is, behalve dat ze heel gemakkelijk gewonnen werden.
En toen kon het feest losbarsten met slingers, bloemen, taart, bubbels en nog een teamschotel.
De wedstrijden zijn nu klaar, maar het seizoen is nog niet voorbij. Met nog een gezellig teamuitje,
de “uitdaging” tegen de ouders (en die hebben nog iets recht te zetten) en de huldiging op het
Alterno feest als afsluiting van een super seizoen.