Dames 2 verliest in Groningen

dummy

Na een eenvoudige wedstrijd tegen Taurus mochten wij zaterdag afreizen naar het hoge noorden. Donitas was onze tegenstander en aan de thuiswedstrijd tegen hen hadden we geen goeie herinneringen. Tijd voor een revanche zou je denken. De eerste set liepen we meteen tegen een achterstand aan en dit konden we niet rechttrekken. Ook een dubbele wissel mocht niet baten, waardoor we snel aan de andere kant van het net stonden. In de tweede set hadden we een betere start, waardoor we uiteindelijk een kleine voorsprong hadden. Deze verdween alleen al snel als sneeuw voor de zon. Met het luidruchtige publiek in onze rug lukte het ons niet om bij te blijven en verloren we de set met 25-21. De laatste set was dus alles of niks, maar ook hier hadden we het niet op orde. We hadden veel moeite met de serve en de hoge blokkering van de Groningse meiden. Anna probeerde met een paar mooie aanvallen de stand nog recht te trekken, maar helaas werd het toch 25-19 en een 3-0 voor onze tegenstander.

Door deze uitslag zijn we helaas van de derde naar de vijfde plek gezakt, maar met nog vijf wedstrijden te gaan kunnen we zeker nog mooie potjes neerzetten. Aankomende week spelen wij donderdag én zaterdag om acht uur. Beide beloven mooie wedstrijden te worden tegen leuke tegenstanders.