Dames 2 houdt niveau vast

Na een mooie bekerronde mochten wij zaterdag onze derde thuiswedstrijd spelen tegen VCN. Met een lekkere maaltijd vooraf, wat moppen van (voor?) onze mini’s en een kleine video analyse waren we er helemaal klaar voor!
De eerste set ging meteen erg goed en zo liepen we al snel een stukje uit. Mooie setjes van Daphne en een sterk aanvallende Anna zorgden voor 25-16 winst.
In de tweede set hadden we een wat moeilijkere start, waardoor we uiteindelijk tegen een 21-15 achterstand aankeken. Maar een super goede inhaalrace leidde tot een spannend slot, waarbij Kathy het setpoint scoorde.
Deze 2-0 voorsprong smaakte naar meer. De derde set liep lang gelijk op, maar op 23-23 serveerde Froukje ons met twee mooie ballen naar de overwinning.
Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen Orion waar vooral Eric en Gert héél erg naar uitkijken. Nu eerst weer een weekje hard trainen, zodat we dit goeie niveau ook in deze wedstrijd kunnen doorzetten.