Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Externe toernooien

1. Externe toernooien

31 maart en 2 april VC City Bril Krimpen Paastoernooi Voor de 47e keer zullen volleybalploegen uit diverse windstreken van het land, maar ook daarbuiten, weer uitvechten wie de winnaar wordt van dit fameuze volleybaltoernooi. Goed om te melden dat er dit jaar geen leeftijdsgrens geldt, al blijft dit toernooi gericht op talentvolle jeugd.
Het VC City Bril Krimpen Paastoernooi is toegankelijk voor zowel heren- als damesteams met een gemiddeld niveau van de Nederlandse 2de divisie.

– Overnachting mogelijkheden zijn er vanaf vrijdag 30 maart, voor €15 per persoon voor het gehele weekend. Dit is inclusief ontbijt op alle dagen en een lunch op zondag.

– Op zaterdagavond is er een groot feest (gratis) voor alle spelers en speelsters van het toernooi.

– De kosten om deel te nemen bedragen €135 per team.

Voor meer informatie verzoeken wij u om onze website te bezoeken: www.vckpaastoernooi.nl

 9-12 mei Doezum

Het MJT vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 12 mei 2018. Digitaal opgeven via de website www.mjt-doezum.nl. Dit betreft een voorlopige opgave. Pas na de sluitingsdatum voor opgave kunnen wij oordelen of de door u opgegeven teams kunnen deelnemen aan het 41e MJT. Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk, in ieder geval vóór 5 maart, de opgave digitaal te plaatsen. De selectie voor deelname wordt gemaakt door de MJT-commissie.

Mail: info@mjt-doezum.nl   Website: www.mjt-doezum.nl

 1 t/m 3 juni  DKV toernooi

Op 1 t/m 3 juni 2018 zal het DKV toernooi weer plaatsvinden in Groningen! We willen jullie graag van harte uitnodigen om hieraan mee te doen. Op het binnentoernooi spelen teams van de 3e divisie tot de eredivisie, op het buitentoernooi spelen teams t/m de promotieklasses. Het buitentoernooi wordt volledig gespeeld op grasvelden. Zaterdag zijn de eerste wedstrijden, en zondag zullen de laatste poulewedstrijden alsmede de finales plaatsvinden.

We snappen dat jullie nu al niet kunnen wachten om je aan te melden, dus zet de start van de inschrijving alvast in je agenda: 8 februari. Aanmelden kan vanaf dan via de website: www.dkvtoernooi.nl

 

2 & 3 juni 2018 Internationaal Jeugdvolleybaltoernooi Switch ’87 Is volleybal jouw favoriete sport? En wil je ook na de competitie nog eens lekker buiten volleyballen met jouw team, vrienden of vriendinnen? Kom dan in het weekend van 2 & 3 juni 2018 naar het buitentoernooi van
Switch ’87, in Millingen
Je kunt inschrijven voor:
• A – jeugd (16 & 17 jaar),
• B – jeugd (14 & 15 jaar),
• C – jeugd (12 & 13 jaar),
• CMV (9-12 jaar).
Als je wilt inschrijven let er dan wel op dat je team (B, C en CMV) een volwassen begeleider meeneemt (je
trainer, coach of ouder) en jullie moeten zelf voor een teller en een fluiter zorgen. De A, B en C-jeugd
heeft de keuze om op zaterdag en/of zondag te spelen. De CMV jeugd speelt alleen op zaterdag. De
Aspiranten A op het niveau Hoofd- of Topklasse kunnen ook kiezen voor beachvolleybal.Meer info: klik hierInschrijven: klik hier

 

2. Externe activiteiten

Er zijn momenteel geen activiteiten bij ons gemeld.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 februari 2018 door Jos Mulder
Share Button