Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Externe toernooien

1. Externe toernooien

 28 december Oefentoernooi VC Varsseveld V.C.V. Varsseveld houdt ook dit jaar weer een oefentoernooi voor open club teams op donderdag 28 december en zaterdag 30 december 

Op 28 december zullen de meiden B en A spelen, op 30 december de meiden C en CMV. Het toernooi duurt de gehele dag! Verder willen wij het niveau deze dag zo hoog mogelijk houden, daarom vragen wij u op het aanmeldingsformulier ook het niveau aan te geven van het team.

Bijvoorbeeld: team met 10 meiden, waarvan 8 in C hoofdklasse. Vul dan in: gemiddeld niveau: Hoofdklasse.Om beide dagen goed te laten verlopen, vragen wij u ook een scheidsrechter mee te brengen.

Voor de meiden A en B vragen wij een scheidsrechter met VS4 of VS3, voor de meiden C en meiden CMV een scheidsrechter met VS2.

Mocht dit problemen op leveren, neem dan even contact met ons op!

Aanmelden voor 1 november, inschrijfgeld € 25

Inschrijven
 1 t/m 3 juni  DKV toernooi

Op 1 t/m 3 juni 2018 zal het DKV toernooi weer plaatsvinden in Groningen! We willen jullie graag van harte uitnodigen om hieraan mee te doen. Op het binnentoernooi spelen teams van de 3e divisie tot de eredivisie, op het buitentoernooi spelen teams t/m de promotieklasses. Het buitentoernooi wordt volledig gespeeld op grasvelden. Zaterdag zijn de eerste wedstrijden, en zondag zullen de laatste poulewedstrijden alsmede de finales plaatsvinden.

We snappen dat jullie nu al niet kunnen wachten om je aan te melden, dus zet de start van de inschrijving alvast in je agenda: 8 februari. Aanmelden kan vanaf dan via de website: www.dkvtoernooi.nl

 

 

2. Externe activiteiten

Er zijn momenteel geen activiteiten bij ons gemeld.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 november 2017 door Jos Mulder
Share Button